JICA報告書PDF版(JICA Report PDF)



食品工業
Food technology

ケニア
Kenya





書名
(Title)


出版者
(Publisher)


刊行年月
(Published year/month)


ケニア国 平成25年3月15日公示分 協力準備調査(BOPビジネス連携促進)ソルガムを利用した低コスト保存食現地製造販売事業自立化支援事業準備調査ファイナルレポート. -


国際協力機構 : 日清食品 : プライスウォーターハウスクーパースサステナビリティ


2015.1


Preparatory survey for BoP business promotion preparatory survey on BOP business on producing a lowcost preserved food by utilizing sorghum (kenya) final report : summary. -


Japan International Cooperation Agency : Nissin Food Products Co., Ltd. : PricewaterhouseCoopers Sustainability Co., Ltd.


2015.1


ケニア国 余剰農作物を利用した高付加価値スキンケア商品事業準備調査(BOPビジネス連携促進)報告書. -


国際協力機構 : ロート製薬 : アライアンス・フォーラム


2016.1


Preparatory survey on BOP business on high-value added skin care product business by using surplus agricultural crops to benefit small scale farmers and women : report : summary. -


Japan International Cooperation Agency : ROHTO Pharmaceutical Co., Ltd. : Alliance Forum Foundation


2016.1


Republic of Kenya, preparatory survey on BOP business on improvement of nutrition for infants, mothers and patients by using traditional technologies of fermentation in Japan final report : summary. -


Japan International Cooperation Agency : Kikkoman Corporation


2016.11


ケニア国 日本の伝統的発酵技術を活用した栄養食品事業準備調査(BOPビジネス連携促進)報告書. -


国際協力機構 : キッコーマン


2016.11